ŞANLIURFA / AKCAKALE - Kardeşler Ortaokulu

Kardeşler Ortaokulu

05347681125 OKUL MÜDÜRÜ
Adres
GÜNDAŞ MAH. KARDEŞLER KÜME EVLERİ KARDEŞLER ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 6 AKÇAKALE / ŞANLIURFA
Vizyon
Kardeşler İlk/Ortaokulu , okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda ; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; yüksek nitelikte öğrenciler yetiştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; ilimizde lider okul olacaktır.
Misyon
Kardeşler İlk/Ortaokulu olarak, bilimsel yöntemlerle, şeffaf ve demokratik yönetim anlayışı ile,sorumluluğunun bilincinde, herkese saygılı, milli ve etik değerlere bağlı, çevresine duyarlı, paylaşımcı milletimizi en yüksek medeniyet seviyesine ulaştıracak bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı İlçe Öğretmenleri Arası Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası BİRİNCİSİ.
Öğretmen servisi vardır.
Öğretmen servisi vardır.
GÜNDAŞ Mahallesi KARDEŞLER Sokak Dış Kapı No:26 AKCAKALE/ŞANLIURFA
16 KM
Sportif Etkinlikler
Akçakale ilçesi öğretmenleri arası 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ voleybol turnuvası birincisi.
2019-2020 TÜBİTAK 4006